Wie wil mogelijke verbeteringen in de route testen?

Het gaat om twee stukken route in Centraal Italië van 11 resp. 66 km lang.

In de route Florence – Assisi gaat het om de lichte variant van etappe 30FA (Loro Ciufenna – Anghiari). Die kan een stuk verkeersluwer gemaakt worden als de fiets/voetbrug over de Arno die ik op OpenStreetMap gespot heb te gebruiken blijkt. Ik wil graag weten of de weg voor en na deze brug niet te slecht is. Het stukje route is ca. 11 km lang. Klik hier voor de track.

In de hoofdroute fiets je in etappe 29 (Sanselpolcro – Assisi) langere stukken over een vrij drukke weg. Ik vermoed dat de gedeelteijk bewegwijzerde lokale fietsroute langs de Tiber een betere optie is, maar het kan zijn dat het wegdek te slecht is. Dat wil ik dus graag weten. De route gaat namelijk voor een groot deel over onverharde paden, meestal langs de rivier, maar tussen Montecastelli en Umbertide gaat het 1 km omhoog met percentages tot wel 17%! Dat stuk heb ik daarom niet in de track opgenomen. Hier blijft de track de huidige route volgen over de hoofdweg. Het pad is in elk geval wel schaduwrijk, want het loopt vaak onder de bomen die langs de rivier groeien. Dit stuk route is ca. 68 km lang. Klik hier voor de track.
Als je van Florence komt zit nagenoeg hetzelfde stuk te testen route in etappe 31FA (Anghiari – Assisi), omdat de route Florence – Assisi  al na een paar kilometer uitmondt in de hoofdroute. Klik hier voor de track.

Alvast hartelijk dank voor de hulp!