Oproepje

Meehelpen bij de volgende druk van deel 3
Voor de volgende druk van deel 3, die in 2018 moet verschijnen, zoek ik fietsers die mij komende lente of zomer een handje willen helpen. Het gaat om:

Routebeschrijving controleren
Dit is nodig voor de Toscane-route Ferrara – Rome, 557 km) en de route Florence – Assisi (tot het punt waar die uitkomt op de hoofdroute, 125 km). De hoofdroute ga ik zowiezo zelf nalopen omdat ik daarin een paar stukken ga veranderen.
Je hoeft niet de hele route te controleren; ik ben al blij als je bijvoorbeeld 2 etappes (100 à 150 km) wilt controleren. Let vooral op wegsituaties die veranderd kunnen zijn. Op de vermelde stijgingspercentages hoef je niet te letten, want die zullen niet gewijzigd zijn.

Nieuw routegedeelte testen
De huidige hoofdroute maakt tussen Assisi en Rome soms gebruik van wegen die te druk zijn. Voor de laatste 115 km van de route heb ik daarom een nieuwe route uitgedokterd, die iets langer wordt (136 km), maar met vrijwel evenveel klimmeters. Het is voor mij handig om te weten of er nog onverwachte verrassingen zijn op dit stuk route. Dan kan ik misschien nog een alternatief zoeken. En misschien ontdek je voor de fietsers na jou nog wel een leuke minicamping of B&B!
Voor wie dit nieuwe stuk route voor mij wil uitproberen heb ik een GPS-track en een pdf met accommodatielijst en voorlopige kaartjes gemaakt.

Mail mij!
Lijkt het je leuk een bijdrage te leveren aan de volgende druk van deel 3?
Mail dan naar hreits@xs4all.nl. Alvast heel hartelijk dank!